Poceni davčna blagajna: Kako izbrati najboljšega ponudnika?
Podjetniki, ki šele začenjajo svojo podjetniško pot, se že pred pričetkom poslovanja podajo na pot iskanja ugodnega in zanesljivega ponudnika davčnih blagajn. Veliko je tudi obstoječih podjetij, ki želijo znižati stroške poslovanja in tako kot prvi, iščejo poceni davčno blagajno. Skupno prvim in drugim je to, da v veliki večini primerov pri svojem iskanju v ospredje postavijo kriterij: poceni davčna blagajna. Pa je poceni davčna blagajna resnično vedno najbolj ugodna rešitev?
PREBERI VEČ
#Blog
12. April
Zakaj vsako uspešno podjetje potrebuje sodoben ERP sistem?
ERP je kratica, ki v dobesednem prevodu pomeni: načrtovanje virov podjetja. ERP sistem za nadzor poslovanja podjetja vam omogoča celovito, uspešno in pregledno planiranje virov podjetja. S pomočjo ERP sistema optimizirate poslovne procese in si tako znižate stroške poslovanja. S sistemom ERP lahko upravljate finančna sredstva podjetja, nadzorujete poslovanje, delo s kadrom, vodite finančne, kadrovske evidence in evidence osnovnih sredstev.
#Blog
12. April
Kako pomembne so zadovoljne stranke za vaš posel?
Ljudje dandanes redko opravijo nakup na spletu, ne da bi pred tem prebrali mnenja drugih, že zadovoljnih ali pa nezadovoljnih kupcev na vaši spletni strani. Stranke so postale ambasadorji vaše blagovne znamke in njihova mnenja so še kako pomembna. Zadovoljni kupci bodo z veseljem delili svojo pozitivno izkušnjo in vam tako pomagali pri uspešnosti vašega posla. Za uspešno poslovanje je potrebno imeti bazo rednih in zadovoljnih strank, ki se bodo vedno znova vračale k nam.
Se sprašujete, kako ohranjati odnose s strankami in jim dati občutek pomembnosti?
#Blog
12. Julij
Ustanavljate podjetje? Boste odprli s.p., d.o.o. ali d.n.o.?
Ko se bodoči podjetniki odločajo za odprtje lastnega podjetja, se že na začetku srečajo z vprašanjem: odpreti s.p., d.o.o. ali d.n.o.? Med različnimi oblikami podjetja je tudi kar nekaj bolj ali manj vidnih razlik. Katere so te glavne razlike vam na hitro predstavljamo v nadaljevanju.
#Blog
12. Junij
Odpirate d.o.o.? Podajamo nekaj osnovnih informacij glede odprtja d.o.o.
V nadaljevanju vas bomo seznanili s samim postopkom odprtja in opisali poglavitvene lastnosti d.o.o, poleg tega pa vas bomo seznanili tudi z nekaj omejitvami, ki jih pri odprtju d.o.o. določa ZGD-1.
#Blog
07. Marec
Zaprosilo za odlog oziroma obročno plačilo davka
Vsak podjetnik lahko zaprosi za odlog plačila davka oziroma za obročno plačilo le-tega. Kdaj so izpolnjeni pogoji za obročno plačilo oz. odlog si lahko preberete v nadaljevanju našega bloga.
#Blog
04. Marec
Dohodninska lestvica in davčne olajšave za leto 2019
Da boste tudi v letošnjem letu imeli jasen pregled nad dohodninsko lestvico in vsemi olajšavami, vam v nadaljevanju prilagamo prikaz le-teh.
1
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio
zapri Na spletnih straneh HubTie uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.