Poceni davčna blagajna: Kako izbrati najboljšega ponudnika?
Podjetniki, ki šele začenjajo svojo podjetniško pot, se že pred pričetkom poslovanja podajo na pot iskanja ugodnega in zanesljivega ponudnika davčnih blagajn. Veliko je tudi obstoječih podjetij, ki želijo znižati stroške poslovanja in tako kot prvi, iščejo poceni davčno blagajno. Skupno prvim in drugim je to, da v veliki večini primerov pri svojem iskanju v ospredje postavijo kriterij: poceni davčna blagajna. Pa je poceni davčna blagajna resnično vedno najbolj ugodna rešitev?
PREBERI VEČ
#Blog
20. Junij
Najbolj preprosta davčna blagajna
Vas skrbi delo z davčno blagajno? Vam blagajna ne deluje, ko ni internetne povezave?

Če se odločite za HubTie davčno blagajno to ni več problem. HubTie davčna blagajna namreč omogoča to in še več.
#Blog
17. Junij
Kako povečati število impulzivnih nakupov?
Impulzivni nakupi so stalna prizadevanja podjetnikov. Če smo samo malo pozorni, lahko v kratkem sprehodu čez trgovino opazimo številne podrobnosti, ki skušajo spodbuditi impulzivne nakupe.
#Blog
16. Junij
Spletno naročilo v vaši spletni trgovini pa ni zaloge?
Končno novo naročilo pa ni zaloge? Vam je znan občutek, ko se trudite z iskanjem kupcev, promocijami, prodajanjem na Facebook-u, trgovini itd..končno dobite naročilo in ravno ta artikel trenutno ni dobavljiv. Običajno je ravno to velikokrat razlog, da obupamo s samo spletno prodajo. Stranke pa na drugi strani pričakujejo, da bo dobava redna in hitra. Kaj pa zdaj?
#Blog
15. Junij
Pregled terjatev, plačil in avtomatsko zapiranje odprtih računov? Zakaj pa ne?
Ne, ne govorimo o poglobljenih analizah, niti ne o delu vaše računovodkinje. Vse se začne pri pregledu vašega poslovanja - plačanih fakturah, sprejetih ponudbah... in ostalih podatkih, ki vam poenostavijo poslovanje in omogočajo, da svoj čas namenite rasti podjetja.
#Blog
14. Junij
Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri davčne blagajne?
Uvedba davčnih blagajn je lahko za marsikoga stresna, saj se je na trgu pojavilo cel kup ponudnikov z različnimi specifikacijami svoje blagajne. Raziskovanje značilnosti različnih davčnih blagajn je zelo zamudno, a pravilna izbira je ključna, saj vam lahko prihrani ogromno vašega časa in denarja.
2
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio
zapri Na spletnih straneh HubTie uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.