Pregled terjatev, plačil in avtomatsko zapiranje odprtih računov? Zakaj pa ne?Ne, ne govorimo o poglobljenih analizah, niti ne o delu vaše računovodkinje. Vse se začne pri pregledu vašega poslovanja - plačanih fakturah, sprejetih ponudbah... in ostalih podatkih, ki vam poenostavijo poslovanje in omogočajo, da svoj čas namenite rasti podjetja.

Naj omenimo samo nekaj "bonbončkov", ki jih omogoča program Hubtie:
  • pregled prihodkov po mesecih,
  • pregled prihodkov po artiklih/storitvah
  • izračun RVC-ja (razlika v ceni) po prodanih artiklih/storitvah...

Program Hubtie omogoča tudi, da vsa nakazila na vaš bančni račun avtomatsko spremenijo statuse izdanih računov in s tem lahko dnevno vodite evidenco, katere vaše terjatve so še odprte.

Z enim samim klikom lahko prikažete vse plačane ali neplačane fakture, fakture izdane v določenem mesecu, določenim kupcem in mnogo več.

Enak prikaz realizacije, prodaje in ostalih osnovnih elementov pa je možen tudi pri ponudbah, predračunih, dobavnicah itd...

Vse sprejete ponudbe lahko označite tudi kot sprejete in kasneje iz poslovnega vidika vidite uspešnost oz. realizacijo ponudb ter samo uspešnost posameznih zaposlenih.

No, ampak to je le manjši del prednosti uporabe našega programa Hubtie.

Če vas zanima, kako čim manj časa porabiti za dnevno poslovanje in svoj čas nameniti bolj pomembnih zadevam kot so prodaja ali prosti čas nas pokličite
070/860-812, pišite na info@hubtie.si.

 
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio
zapri Na spletnih straneh HubTie uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.