Ekipa HubTie ne počiva. Nahajamo se na Poljskem, natančneje v Varšavi, kjer te dni poteka RetailShow: Exhibition of Equipment, Technology and Services for Retail. V sklopu širjenja poslovanja našega podjetja tako predstavljamo našo dejavnost, se mrežimo in pripravljamo odprtje naše poslovalnice v poljski prestolnici.
Od 15. 11. 2015 dalje lahko oddate vlogo za pridobitev namenskega digitalnega potrdila prek portala eDavki. Tisti zavezanci, ki ne uporabljate sistema eDavki, pa boste lahko za pridobitev namenskega digitalnega potrdila pooblastili koga drugega (npr. računovodski servis ali ponudnika davčne blagajne).
06. 11. 2015 - Avtor HubTie
Do pričetka uporabe davčne blagajne morate pripraviti tudi interni akt o popisu poslovnih prostorov, dodelitvi oznak poslovnim prostorom in pravilih za dodeljevanje zaporednih številk računov. Za pripravo primernega internega akta se posvetujete z našim svetovalcem, ki vam bo glede na specifike vašega posla, število poslovalnic, število blagajn in način številčenja računov svetoval, kaj vse in na kakšen način vključiti. Vzorec internega akta smo vam pripravili tukaj.  
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio