Poceni davčna blagajna: Kako izbrati najboljšega ponudnika?



Podjetniki, ki šele začenjajo svojo podjetniško pot, se že pred pričetkom poslovanja podajo na pot iskanja ugodnega in zanesljivega ponudnika davčnih blagajn. Veliko je tudi obstoječih podjetij, ki želijo znižati stroške poslovanja in tako kot prvi, iščejo poceni davčno blagajno. Skupno prvim in drugim je to, da v veliki večini primerov pri svojem iskanju v ospredje postavijo kriterij: poceni davčna blagajna. Pa je poceni davčna blagajna resnično vedno najbolj ugodna rešitev? V nadaljevanju našega zapisa si preberite, na kaj vse je potrebno biti pozoren, da poceni davčna blagajna ne bi postala draga rešitev.

Lastnosti dobrih davčnih blagajn

Kot smo že omenili, velika večina podjetnikov pri izbiri ponudnika, kot prvi kriterij pri iskanju izpostavi ceno davčne blagajne. Poleg cene najema davčne blagajne, se pozornost nameni tudi enostavnosti uporabe, ali obstaja podpora uporabnikom, kakšni so postopki vzpostavitve davčne blagajne in kako hitro je delovanje davčne blagajne.


Na trgu je ogromno različnih ponudnikov in rešitev na področju davčnih blagajn. Velika večina teh ponudnikov svoje potencialne stranke nagovarja z oglaševanjem poceni davčne blagajne. Običajno je ta cena oblikovana tako, da zajema le najosnovnejši najem blagajne, v ozadju pa ostane še nekaj skritih stroškov, na katere v prvih korakih uporabniki niti niso toliko pozorni.

Izjemno pomembno je, da je že v osnovni ceni najema davčne blagajne zajeto tudi:
  • začetna vzpostavitev blagajne, ki zajema: prijavo blagajne na FURS, vnos artiklov in cen, vnos zaposlenih, vzpostavitev skladišča,..
  • podpora uporabnikom v primeru nezaželjenih težav oz. v primeru dodatnih vprašanj glede uporabe davčne blagajne
  • sistemske in zakonske nadgradnje davčne blagajne,…

Konkurenca na trgu davčnih blagajn

Vsako podjetje se za mesto na trgu in pri pridobivanju strank, bori na svoj način. Kot je bilo že večkrat omenjeno, velika večina podjetij svoje stranke pridobiva z oglaševanjem poceni rešitev. Cena je seveda izjemno pomemben faktor pri izbiri davčne blagajne, a pozornost je potrebno nameniti tudi drugim izjemno pomembnim lastnostim dobre davčne blagajne.


Na račun nizke cene marsikateri ponudnik davčnih blagajn, skrije svoje dejanske stroške, tako da strošek najema na prvi pogled deluje zares ugoden. S tem se na nek način zavaja uporabnike, kar nikakor ni zdrava poslovna praksa.

HubTie POS davčna blagajna vključi vse pomembno že v osnovno ceno

Pri HubTie POS davčni blagajni ni nobenih skritih stroškov. V osnovno ceno najema smo vključili tako začetno vzpostavitev blagajne, kot tudi vse sistemske in zakonske nadgradnje. Poleg tega svojim strankam celoten čas sodelovanja nudimo tudi brezplačno podporo. Naša davčna blagajna je na trgu prisotna že vse od samega začetka uporabe davčnih blagajn pri nas. Skozi leta je našo rešitev preizkusilo in še vedno uporablja ogromno število zadovoljnih uporabnikov. Med njimi lahko najdete samostojne podjetnike ter manjša in tudi večja podjetja, ki delujejo na številnih različnih področjih.


Davčno blagajno HubTie POS je možno uporabljati na vseh napravah (telefon, tablični računalnik, prenosni računalnik,..) in vseh pomembnih operacijskih sistemih (Windows, Andriod, iOS). Davčno blagajno lahko brez težav uporabljajo tudi tujci, ki poslujejo v Sloveniji, saj podpira tudi delovanje v angleškem jeziku. Pri svojem poslovanju so naši uporabniki zelo samostojni, saj jim je v zaledni pisarni, ki je zasnovana kot oblačna storitev, omogočeno urejanje blagajne in dodajanje novih artiklov, spreminjanje cen, vnos novih zaposlenih,..

Davčna blagajna HubTie POS se z vsemi svojimi prednostmi uvršča v vrh ponudbe davčnih blagajn pri nas. Poceni in izjemno zanesljiva ter uporabnikom prijazna davčna blagajna je na voljo tudi vam. Pokličite nas na tel. št. 070/860-812 ali pa nam pošljite svoje povpraševanje na: info@hubtie.si

Omogočamo vam tudi 30-dnevni brezplačen preizkus naše davčne blagajne, kjer se boste prepričali o enostavnosti uporabe na različnih napravah.
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio
zapri Na spletnih straneh HubTie uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.