Kako pomembne so zadovoljne stranke za vaš posel?



Ljudje dandanes redko opravijo nakup na spletu, ne da bi pred tem prebrali mnenja drugih že zadovoljnih ali pa nezadovoljnih kupcev na vaši spletni strani. Stranke so postale amasadorji vaše blagovne znamke in njihova mnenja so še kako pomembna. Zadovoljni kupci bodo z veseljem delili svojo pozitivno izkušnjo in vam tako pomagali pri uspešnosti vašega posla. Za uspešno poslovanje je potrebno imeti bazo rednih in zadovoljnih strank, ki se bodo vedno znova vračale k nam.

Se sprašujete, kako ohranjati odnose s strankami in jim dati občutek pomembnosti?
CRM je pravi odgovor. Z njegovo pomočjo lahko tudi sami zgradite bazo zadovoljnih strank.
Zavedati se je potrebno, da so prav stranke najpomembnejši del vsakega podjetja, zato se moramo v današnjem času, ves čas močno truditi za ohranjanje njihove zvestobe. CRM (Customer Relationship Management) je orodje, ki vam omogoča prav to. Omogoča vam celovit pogled na stranke, upravljanje odnosov, podatkov ter vseh informacij povezanih z njimi. Vsi se trudimo ohranjati stik s strankami. V primeru, da je strank malo si lahko nekaj pomembnejših informacij o njih celo zapomnimo oz. kako drugače zabeležimo. Takoj, ko naš posel zraste in je baza strank veliko večja, je potrebno za res uspešno delo pričeti uporabljati CRM orodje.

S pomočjo omenjenega orodja boste lahko imeli o posamezni stranki shranjene še tako podrobne informacije in podatke. Kdaj ste bili nazadnje v kontaktu, kakšno storitev oz. nakup je stranka opravila, kdaj jo je potrebno ponovno kontaktirati, smo že poslali el. sporočilo in vabilo, smo stranko pozabili poklicati,..? Vse informacije boste z uporabo CRM orodja imeli na enem mestu. Do njih boste dostopali hitro in enostavno. CRM orodje prihrani čas, denar in vašo energijo, ter si zapomni še vsako najmanjšo podrobnost o vaših strankah. V sistemu boste imeli urejeno bazo strank z vsemi podatki na enem mestu, omogočena vam bo izvedba oglaševalskih akcij, poleg tega pa boste imeli tudi stalno povezavo z javno bazo podjetij. Vse bo urejeno na enem mestu. Kdo si ne želi tega?
Zakaj torej potrebujete CRM? Ker so stranke srce vašega posla in ker je njihovo zadovoljstvo vaša prioriteta!
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio
zapri Na spletnih straneh HubTie uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.