Pregled terjatev, plačil in avtomatsko zapiranje odprtih računov? Zakaj pa ne?

26. 01. 2018 - By Aljaž @HubTie
Ne, ne govorimo o poglobljenih analizah, niti ne o delu vaše računovodkinje. Vse se začne pri pregledu vašega poslovanja - plačanih fakturah, sprejetih ponudbah... in ostalih podatkih, ki vam poenostavijo poslovanje in omogočajo, da svoj čas namenite rasti podjetja.

Naj omenimo samo nekaj "bonbončkov", ki jih omogoča program Hubtie:

- pregled prihodkov po mesecih,
- pregled prihodkov po artiklih/storitvah
- izračun RVC-ja (razlika v ceni) po prodanih artiklih/storitvah...


Program Hubtie omogoča tudi, da vsa nakazila na vaš bančni račun avtomatsko spremenijo statuse izdanih računov in s tem lahko dnevno vodite evidenco, katere vaše terjatve so še odprte.

Z enim samim klikom lahko prikažete vse plačane ali neplačane fakture, fakture izdane v določenem mesecu, določenim kupcem in mnogo več.

Enak prikaz realizacije, prodaje in ostalih osnovnih elementov pa je možen tudi pri ponudbah, predračunih, dobavnicah itd...

Vse sprejete ponudbe lahko označite tudi kot sprejete in kasneje iz poslovnega vidika vidite uspešnost oz. realizacijo ponudb ter samo uspešnost posameznih zaposlenih.

No, ampak to je le manjši del prednosti uporabe našega programa Hubtie :)

Če vas zanima, kako čim manj časa porabiti za dnevno poslovanje in svoj čas nameniti bolj pomembnih zadevam kot so prodaja ali prosti čas nas pokličite
070 860 812, pišite na info@hubtie.si ali pa si več preberite na povezavah desno.


1
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio