Dobrodošli!


Pred nekaj leti, ko smo začeli s podjetjem smo iskali rešitve za elektronsko poslovanje podjetja na trgu, ker po nekaj časa iskanja nismo našli primerne rešitve smo se odločili razviti sistem kar sami. Naša prva poslovna rešitev je spletna aplikacija PotniNalog.si, katera omogoča brezplačno izdelavo potnih nalogov.
 
Ker smo vedno za izzive, smo pričeli z izgradnjo lastnega računovodskega programa za podporo poslovanja mikro, majhnih in srednjih podjetij.

Program smo vse skozi testirali z različnimi strankami tako večja kot tudi manjša podjetja v Sloveniji so bila vse skozi celoten naš razvoj vključena kot del pomembne ekipe. Tako je nastal naš sistem za vodenje podjetja preko interneta MiniTron, kot podaljšek osnovne funkcionalnosti, ki se je pojavil v kasnejših časih in trendih poslovanja vse bolj na prenosnih napravah smo pripravili rešitve HubTie Time in sedaj še HubTie POS.

Blagajno je danes možno uporabljati na vseh večjih operacijskih sistemih: Android, IOS, Mac OS, Windows in Linux. Omogoča delovanje v offline in online načinu in poenostavlja poslovanje že kar nekaj Slovenskim podjetjem.


Zaposlitev


Trenutno ni razpisanih novih delovnih mest.

Osnovni podatki o podjetju


HubTie, AM Plus d.o.o.
Valburga 82
1216 Smlednik
Slovenija, EU
DŠ: SI36954420
Matična št.: 3363643000


Poslovna enota:
MMStudio,
AM Plus d.o.o.
Vodovodna 92a
1000 Ljubljana

Pooblaščeni prodajalec:
MBox, poslovalnica Telemach
Medvoška cesta 3
1215 Medvode

Potrebujete nasvet strokovnjaka?


Pokličite nas ali nam posredujte vaše vprašanje preko kontaktnega obrazca in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času


070 860 812 ali  059 02 69 26
Copyright © 2023 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio