Na kaj je treba biti pozoren pri izbiri davčne blagajne?

19. 10. 2015 - By Ana@HubTie
Uvedba davčnih blagajn je lahko za marsikoga stresna, saj se je na trgu pojavilo cel kup ponudnikov z različnimi specifikacijami svoje blagajne. Raziskovanje značilnosti različnih davčnih blagajn je zelo zamudno, a pravilna izbira je ključna, saj vam lahko prihrani ogromno vašega časa in denarja. 
Pri izbiri je potrebno biti posebej pozoren na naslednje stvari: 

Enostavnost uporabe
Vaša blagajna mora biti enostavna za nastavitev in uporabo. Usposabljanje blagajničark in managerjev naj ne bi vzelo več kot nekaj minut, zato bodite pozorni, da je upravljanje z blagajno direktno in brez večjega truda.  

Ažurna asistenca 
Čeprav je blagajna izpopolnjena, se bo morda še vedno zgodilo, da boste potrebovali pomoč pri reševanju nepričakovanih problemov. Vedno lahko gre kaj narobe, zato se prepričajte, da boste v takih primerih asistenco strokovnjaka dobili ažurno in brez doplačil.

Posodabljanje sistema 
Tehnologija in zakonodaja se dandanes spreminjata precej hitro, zato se prepričajte, da izberete davčno blagajno, ki bo sledila trendom, redno posodabljala svojo tehnologijo in varnostne zahteve, vse to pa mora biti seveda brezplačno za ves čas vaše uporabe storitve. 

Brez skritih stroškov v drobnem tisku
Čeprav so današnje davčne blagajne večinoma izjemno dostopne, se večkrat veliki stroški skrivajo v malenkostih. Prepričajte se, da ima blagajna, ki jo izberete, enostavno plačevanje brez dolgoročnih obveznosti, stroškov odpovedi ali obveznosti za uporabo točno določenega procesorja za kreditne kartice. 

Dostopnost podatkov
Oblačna storitev davčne blagajne pomeni, da lahko do podatkov dostopate s katerega koli brskalnika, četudi ste na drugem koncu sveta in to ob kateremkoli času. 


1
Copyright © 2022 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio