Kvalitetna davčna blagajna, enostavna za uporabo in z ažurno asistenco

17. 02. 2016 - By Ana@HubTie
Po mesecu in pol uporabe davčnih blagajn, ste se verjetno že povsem privadili na njihovo uporabo. Izdajanje računov, obračunavanje različnih popustov, tiskanje računov ... Veliko bolj enostavno, kot pisanje paragonskih blokcev oziroma vezanih knjig računov, kajne? Ali ste ob tem zmajali z glavo? 

Se vam je že večkrat zgodilo, da ste bili z izbiro ponudnika davčne blagajne nezadovoljni? Da vam je izobraževanje blagajničark oziroma natakarjev vzelo čisto preveč časa, a se kljub temu še vedno pojavljajo težave, ob katerih ste zaman skušali priklicati ponudnika programske in strojne opreme? Ali morda celo, da je blagajna brez pravega razloga nehala delovati?

Naši tržniki pri svojem delu vsakodnevno dobivajo pohvale za ažurnost in kakovostno delovanje blagajne HubTie POS. Blagajna je zelo enostavna za uporabo, kar dokazujejo številne stranke, od večjih podjetij, do starejših samostojnih podjetnikov in start-upov. Pri naših strankah je bilo že okoli 10 nadzornikov FURS-a in nikjer niso odkrili nikakršnih nepravilnosti. In kaj je najboljše? Programska oprema blagajne deluje povsem brez težav. 

Vas zanima še kaj? Preverite pri naših strokovnjakih!

1
Copyright © 2022 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio