Uvedba davčnih blagajn se hitro približuje in bodočim uporabnikom se ob tem porajajo številna vprašanja. Za začetek je tukaj dilema o tem, kdo vse bo ob uvedbi zavezanec in kdo je zaenkrat še izjema, za katero davčno potrjevanje računov ne velja. Podjetniki, ki prodajajo preko spleta, so denimo v zadnjih mesecih vseeno upali na to, da za njih nova ureditev še ne bo veljala. Dvomov o tem je zdaj konec.
16. 09. 2015 - Avtor HubTie
Nezadovoljstvo v službi, šef se vsakodnevno razburja nad vašim delom, prepričani ste, da delate preveč glede na vaše plačilo. Po drugi strani imate že od malih nog izvirne ideje in po tihem razmišljate o ustanovitvi lastnega podjetja, a imate vedno znova izgovore in strahove, ki vas ovirajo pri tem, da bi izstopili iz cone udobja in stopili na samostojno podjetniško pot.
Koliko denarja porabite za marketing, prodajo in dizajn v trgovini? Ugotovitve kažejo, da je lahko velik del tega denarja dejansko namenjen za izobraževanje zaposlenih, saj so večinoma ravno oni močno povezani s strankami, zato je prek njih veliko laže doseči rezultate.
Copyright © 2018 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio