Ponosno oznanjamo novico: prvi v Sloveniji smo razvili davčno blagajno tudi za zelo popularen operacijski sistem iOS in s tem omogočili delovanje tudi na iPhone in iPad napravah. Naši izkušeni razvijalci so v sodelovanju s strokovno ekipo odgovorili na potrebe trga. Lastnikom iPhone-ov in iPad-ov ne bo potrebno kupovati dodatne opreme, saj bodo blagajno lahko namestili tudi na svoje že obstoječe naprave.  
Ekipa HubTie ne počiva. Nahajamo se na Poljskem, natančneje v Varšavi, kjer te dni poteka RetailShow: Exhibition of Equipment, Technology and Services for Retail. V sklopu širjenja poslovanja našega podjetja tako predstavljamo našo dejavnost, se mrežimo in pripravljamo odprtje naše poslovalnice v poljski prestolnici.
Od 15. 11. 2015 dalje lahko oddate vlogo za pridobitev namenskega digitalnega potrdila prek portala eDavki. Tisti zavezanci, ki ne uporabljate sistema eDavki, pa boste lahko za pridobitev namenskega digitalnega potrdila pooblastili koga drugega (npr. računovodski servis ali ponudnika davčne blagajne).
Copyright © 2018 HubTie, AM Plus d.o.o., Vse pravice pridržane. | Izdelava MMstudio